Αξεσουάρ τζετ σκι που πρέπει να έχετε για να επενδύσετε τώρα – Russal Gear

Αξεσουάρ τζετ σκι που πρέπει να έχετε για να επενδύσετε τώρα – Russal Gear

August 31, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Όσοι είναι αρκετά τυχεροί να κατέχουν και να απολαμβάνουν την πολυτέλεια ενός τζετ σκι μπορούν να εγγυηθούν ότι υπάρχουν μερικά απαραίτητα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εμπειρία. Η κρουαζιέρα γύρω από ένα υδάτινο σώμα με τον ήλιο να λάμπει και το νερό να ψεκάζεται στο πρόσωπό σας είναι μια συναρπαστική και συναρπαστική περιπέτεια. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για μερικά από τα πιο λατρεμένα αξεσουάρ που λατρεύουν πολλοί λάτρεις των wave-runner!

Ξηρός σάκος

Ένας στεγνός σάκος είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, επειδή εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το τζετ σκι σας ως μέσο μεταφοράς νερού, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μερικά αντικείμενα μαζί σας. Το να πετάτε πράγματα σε ένα στεγνό σάκο μπορεί να εξασφαλίσει ότι τα αντικείμενά σας αντέχουν στη βόλτα. Είναι επίσης πιθανό το τζετ σκι σας να έχει ένα διαμέρισμα καθίσματος, το οποίο θα ήταν η πιο εφικτή τοποθεσία για ένα στεγνό σάκο.

Μια Άγκυρα

Μια άγκυρα κατάλληλη για το μέγεθος και το βάρος ενός τζετ σκι είναι ζωτικής σημασίας όταν βρίσκεστε στο νερό και σταματάτε να οδηγείτε. Πρέπει να λάβετε υπόψη τους παράγοντες αποθήκευσης ενώ ταξιδεύετε με τζετ σκι, γιατί εάν η άγκυρα είναι πολύ βαριά ή πολύ μεγάλη, μπορεί να δυσκολευτείτε. Η δυνατότητα παύσης και απόλαυσης του νερού ανεξάρτητα από την τοποθεσία είναι μέρος της διασκέδασης της κατοχής ενός τζετ σκι, αλλά χωρίς την κατάλληλη αγκύρωση, αυτό θα είναι ανεπιτυχές.

Σφυρίχτρα ασφαλείας

Η σφυρίχτρα ασφαλείας είναι ένα μικρό αντικείμενο για να πετάξετε στο στεγνό σάκο σας και θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση που βρεθείτε ποτέ σε κίνδυνο, μια σφυρίχτρα ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή στην τοποθεσία σας και να σηματοδοτήσει τον κίνδυνο.

Μια άλλη εξαιρετική λύση για ταξίδια με σφυρίχτρα ασφαλείας είναι να το συνδέσετε στο σωσίβιο σας. Με αυτόν τον τρόπο, αν βρίσκεστε στο νερό, μπορείτε ακόμα να έχετε εύκολη πρόσβαση. Πολλά επαγγελματίες δρομείς τζετ σκι να φέρουν σφυρίχτρες ασφαλείας για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους και την ασφάλεια των γύρω τους στο νερό.

A Bungee Dock Line

Η γραμμή αποβάθρας bungee είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους ιδιοκτήτες τζετ σκι. Υπάρχουν μερικά διαθέσιμα που λειτουργούν και ως γραμμή αποβάθρας σκαφών, οπότε κοιτάξτε τη γραμμή του σκάφους σας για να δείτε εάν είναι συμβατό με ένα τζετ σκι. Το πλεονέκτημα του bungee είναι η πρόσθετη απορρόφηση κραδασμών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το τζετ σκι σας ενώ είναι αγκυροβολημένο, σε περίπτωση που παρουσιαστούν μεγάλες παλίρροιες ή σκασίματα στην αποβάθρα.

Αδιάβροχο Tech Gear

Ένας στεγνός σάκος θα προστατεύσει το περιεχόμενο που βάζετε σε αυτό. Ωστόσο, εξετάστε το ενδεχόμενο να επιστρώσετε τα αδιάβροχα μέτρα προσθέτοντας αδιάβροχες θήκες στην τεχνολογία σας. Συνήθως, μια αδιάβροχη βάση τηλεφώνου και ηχείο είναι όλα όσα προτιμά ο καθένας στο νερό. Αλλά αν θέλετε να πάρετε μαζί μια βιντεοκάμερα για τη βόλτα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια αδιάβροχη θήκη σε αυτήν.

Τα θαλάσσια σπορ κάθε είδους συνοδεύονται από μοναδικές προκλήσεις και συναρπαστικές νέες περιπέτειες. Να θυμάστε ότι ορισμένα από αυτά τα αξεσουάρ θα βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησης και θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφάλειάς σας.