Ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα – NYC Bar Review – A Penny’s Worth of Insight

Ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα – NYC Bar Review – A Penny’s Worth of Insight

November 8, 2019 0 Von admin

Είχα την ευκαιρία να σταματήσω στο Patent Pending χθες το βράδυ. Είναι κυριολεκτικά κρυμμένο στο flatiron NYC και είναι ένα από τα νεότερα speakearies της περιοχής. Μου άρεσε πολύ το μπαρ και νομίζω ότι θα το κάνατε και εσείς. Εδώ είναι η κριτική μου για το NYC bar, Patent Pending.

Σύνθεση

Μπαίνοντας μέσα

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρείτε αυτό το speakeasy αν δεν ξέρετε πού πηγαίνετε. Εξωτερικά μοιάζει με κανονικό καφενείο. Στην πραγματικότητα, είναι καφενείο μέχρι τις 4 το απόγευμα κάθε μέρα. Εκείνη την ώρα κλείνει και μετά ανοίγει ξανά στις 5 το απόγευμα με έναν πιο λαθραίο σκοπό.

Ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα στο εξωτερικό

Όταν μπείτε μέσα, θα σας υποδεχτεί ένας συνοδός που θα σας ρωτήσει το όνομά σας και πόσοι είναι στο πάρτι σας. Σε αυτό το σημείο εξακολουθεί να μοιάζει με καφετέρια. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, αλλά χρειάστηκε να περιμένω μόνο λίγα λεπτά και δεν έχω ακούσει ποτέ για κανέναν να περιμένει περισσότερο από μισή ώρα. Βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι ολόκληρο το πάρτι σας είναι εκεί όταν είναι έτοιμο για εσάς, διαφορετικά μπορεί να μην καθίσετε.

Καφές πατέντας

Όταν είναι έτοιμοι, θα ανοίξουν κυριολεκτικά ένα μυστικό πάνελ στον τοίχο για να αποκαλύψουν ένα κρυμμένο «εργαστήριο» στο πίσω μέρος. Το έπιασα σε βίντεο εδώ.

Θέμα και ατμόσφαιρα

Μόλις μπείτε μέσα, θα καταλάβετε καλύτερα γιατί ονομάζεται Patent Pending. Η περιοχή είναι διαμορφωμένη ως εργαστήριο εφευρετών. Αντίκες ηλεκτρονικά είδη, λαμπτήρες, φωτιστικά και λειασμένοι πάγκοι εργασίας περιστοιχίζουν τον χώρο και είναι διακοσμημένοι με vintage δερμάτινα σκαμπό και πάγκους. Το μενού είναι ορατό με χαμηλό φωτισμό και έχει την όψη χειροποίητων σχεδίων ευρεσιτεχνίας και αναφορές Tesla (ο επιστήμονας όχι το αυτοκίνητο). Το ενδιαφέρον του για την ηλεκτρική ενέργεια εξηγεί πιθανώς τους λαμπτήρες που κρέμονται στο μπαρ και τα ονόματα ποτών με θέμα τον ηλεκτρισμό.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν

Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος. Θα έλεγα ότι μόνο 30 με 40 άτομα μπορούν να χωρέσουν στο χώρο. Όταν μπείτε μέσα, μπορεί να μην καθίσετε αμέσως. Ήμουν με νερό σε μια όρθια περιοχή με μια προεξοχή για να ακουμπήσω το ποτό μου για λίγα λεπτά μέχρι να κάτσω στο μπαρ.

Αναψυκτικά

Τα ποτά είναι πολύ καλά φτιαγμένα εδώ. Το μενού ποικίλλει συχνά (ρώτησα όταν είδα το εποχικό μενού εκτός από ένα κανονικό). Οι γεύσεις ήταν ισορροπημένες και καμία γεύση δεν είχε τελειώσει.

Το πρώτο μου ποτό ήταν ένα riff σε ένα μαύρο Μανχάταν που ονομάζεται Illuminated Manhattan. Περιλάμβανε ρούμι και μερικές γήινες γεύσεις. Μπορείτε να δείτε μια πολύ ωραία εικόνα του στη σελίδα τους στο Instagram. Εδώ είναι η φωτογραφία μου για το πώς έμοιαζε στην πραγματική ζωή.

Illuminated Manhattan, Ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα

Το ποτό ήταν σκληρό αλλά ισορροπημένο. Θα παρατηρήσετε ένα μικρό πλευρικό φλιτζάνι με μια επιπλέον μερίδα από το ποτό σε πάγο. Ο μπάρμαν εξήγησε ότι αυτό έγινε για να ανανεώσετε το ποτό σας και να το διατηρήσετε κρύο. Περιέγραψαν ότι καθώς χαλαρώνει και ζεσταίνεται, μπορείτε να προσθέσετε το επιπλέον κρύο μέρος για να μην αλλάξει γεύση όσο πίνετε.

Όλοι με τους οποίους μίλησα ήταν φιλικοί, γνώστες και έκαναν την εμπειρία εξαιρετική.

Πάρε μακριά

Αυτό είναι πραγματικά ένα διασκεδαστικό μπαρ. Από τα μπαρ της Νέας Υόρκης που είχα την ευκαιρία να αναθεωρήσω μέχρι στιγμής, το Patent Pending είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Το θέμα είναι καλοδουλεμένο και διαπερνά τον χώρο. Το μενού είναι δημιουργικό και αναζωογονητικό. Οι μπάρμαν είναι επιδέξιοι και τα ποτά βγήκαν τέλεια. Η τιμή είναι κανονική για speakeasies (σκεφτείτε το εύρος των $16 έως $20).

Αυτό είναι σίγουρα ένα υπέροχο μέρος για ραντεβού. Δεν είναι τόσο εύκολο να μιλήσεις με περισσότερα από άλλα άτομα (υπάρχουν μόνο λίγα παγκάκια όπου μπορούν να καθίσουν περισσότερα από δύο άτομα), αλλά δεδομένου του αμυδρού φωτισμού και των νόστιμων ποτών, αυτό είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για βραδιές ραντεβού.

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπό τους. Ενημερώστε με αν έχετε σχόλια, ερωτήσεις ή προτάσεις παρακάτω! Φροντίστε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Instagram, @apennysworth__.