Καλύτερα γάντια Kitesurfing – Συστάσεις ειδικών – Russal Gear

Mai 26, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τις κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα γάντια Kitesurfing. Απευθυνθήκαμε σε ηγέτες του κλάδου και ειδικούς που συνέβαλαν στις προτάσεις σε αυτό το άρθρο (έχουν πιστωθεί για τις συνεισφορές τους παρακάτω).

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας για όλο το περιεχόμενό μας και η ενότητα σχολίων μας είναι ένας συντονισμένος χώρος για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας που σχετίζονται (ή όχι) με αυτό το άρθρο Αυτή η λίστα δεν έχει ιδιαίτερη σειρά.

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Marc Bromhall από Εργαλείο για αρχάριους σερφ

Καλύτερα γάντια Kitesurfing - Συστάσεις ειδικών

Αυτό το γάντι είναι εξαιρετικά άνετο, αλλά οι δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους είναι το αγαπημένο μας είναι επειδή έχει μια διπλή μανσέτα που του επιτρέπει να ταιριάζει τέλεια σε ένα βραχίονα φόρμας. Δεύτερον, έχει αποτυπωμένες παλάμες με PU που επιτρέπουν πραγματικά καλό κράτημα στον χαρταετό σας.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερα γάντια Kitesurfing - Συστάσεις ειδικών

Διαθέτοντας παλάμες από συνθετικό δέρμα με επένδυση, τα γάντια ιστιοπλοΐας μας βοηθούν στην προστασία των χεριών σας ενώ εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα στον εξοπλισμό σε βρεγμένες ή στεγνές συνθήκες. Ιδανικό για υγρές ή στεγνές δραστηριότητες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα γάντια μας είναι τόσο μαλακά όσο και ανθεκτικά.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερα γάντια Kitesurfing - Συστάσεις ειδικών

Τα γάντια νερού NeopSkin είναι κολλημένα με τυφλά ραμμένα, δυνατά αλλά εύκαμπτα, παρέχουν τέλεια προστασία στα χέρια σας σε πολλά θαλάσσια σπορ, προστατεύουν τα χέρια σας από επικίνδυνα αντικείμενα ή πλάσματα. Υπάρχουν ιμάντες Velcro στα μέρη του καρπού των γαντιών βρεγμένης φόρμας, εξασφαλίζουν ελάχιστη είσοδο νερού και στενή εφαρμογή για να αποτρέψετε την αποκόλληση των γαντιών νεοπρενίου.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερα γάντια Kitesurfing - Συστάσεις ειδικών

Τα ανδρικά και γυναικεία γάντια Wetsuit Neo Sport έχουν ελαστικό κλείσιμο gator που εφαρμόζει εύκολα πάνω από τα μανίκια της στολής για ασφαλή και βελτιωμένη σφράγιση. Αυτό μπορεί εύκολα να αποκοπεί εάν δεν απαιτείται. Μια παλάμη με υφή υψηλής πρόσφυσης με σχέδιο κυκλώνα βοηθά στην ασφαλή λαβή σε διάφορες επιφάνειες.