Καλύτερο Kitesurfing Bar – Συστάσεις ειδικών – Russal Gear

Καλύτερο Kitesurfing Bar – Συστάσεις ειδικών – Russal Gear

Mai 23, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τις κορυφαίες επιλογές μας για το Καλύτερο Kitesurfing Bar. Απευθυνθήκαμε σε ηγέτες του κλάδου και ειδικούς που συνέβαλαν στις προτάσεις σε αυτό το άρθρο (έχουν πιστωθεί για τις συνεισφορές τους παρακάτω).

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας για όλο το περιεχόμενό μας και η ενότητα σχολίων μας είναι ένας συντονισμένος χώρος για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας που σχετίζονται (ή όχι) με αυτό το άρθρο Αυτή η λίστα δεν έχει ιδιαίτερη σειρά.

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τόρμπεν Λόνε από ΒΟΥΤΑΩ

Καλύτερο Kitesurfing Bar - Συστάσεις ειδικών

Τα μπαρ του kiteboarding άλλαξαν το παιχνίδι για τους ειδικούς και τους λάτρεις του αθλήματος. Παρέχοντας περισσότερη υποστήριξη και ασφάλεια από ποτέ, αρκετοί κατασκευαστές συνεχίζουν να προσθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες σε αυτό το must-have του kitesurfing. Ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές είναι η Cabrinha με έδρα τη Χαβάη, η οποία είναι κατασκευαστές ολοκληρωμένων σετ και εξοπλισμού kitesurfing. Η προσφορά Overdrive Modular 1X Trimlite στοχεύει να είναι η καλύτερη για κάθε είδους kitesurfers, χάρη στις ισχυρές δυνατότητες εξατομίκευσης και προσαρμογής. Σε αντίθεση με άλλες ράβδους που διαθέτουν σταθερά χαρακτηριστικά, η μέθοδος σύνδεσης στο Overdrive Modular σάς επιτρέπει να ταιριάζετε και να ταιριάζετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Όχι μόνο είναι ρυθμιζόμενο, αλλά έρχεται με μαλακές αλλά στιβαρές λαβές που θα κάνουν κάθε διαδρομή εύκολη στο κράτημα. Το σύστημα TrimLite προσφέρει επίσης ένα ελαφρύ σύστημα που δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη χρησιμότητα. Διαθέσιμο σε μεσαίες και μεγάλες διαμορφώσεις, θα απολαύσετε βελτιωμένη απόδοση διεύθυνσης με αυτή τη μπάρα ελέγχου.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερο Kitesurfing Bar - Συστάσεις ειδικών

Το North Navigator Control System Bar είναι μια εκπληκτική μπάρα. Είναι καθαρό, απλό και ασφαλές με ένα σωρό χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που είναι νέα σε αυτόν τον κλάδο. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του kiteboarding να τα βρεις σωστά και ο North το κάρφωσε με αυτή τη μπάρα.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερο Kitesurfing Bar - Συστάσεις ειδικών

Το Core Sensor 2S Pro Foil Control Bar διαθέτει σχεδίαση αποκλειστικά από άνθρακα και εξαιρετικά ρυθμιζόμενες γραμμές που είναι 20% πιο λεπτές. Οι λεπτότερες γραμμές μειώνουν την οπισθέλκουσα, βελτιώνουν το σύστημα διεύθυνσης και βοηθούν στην επανεκκίνηση του νερού σε οριακές συνθήκες. Η μπάρα διαθέτει γραμμές Tectanium Vario 22m (16m+2m+4m) με ονομαστική μέτρηση 300+kg.


Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζένιφερ Γουίλι από Ναί

Καλύτερο Kitesurfing Bar - Συστάσεις ειδικών

Η Slingshot Compstick Guardian Bar είναι αξιόπιστη, η αποδεδειγμένη απλότητα του αναβάτη στα καλύτερά της. χωρίς gizmos ή τεχνάσματα, απλώς καθαρό σχεδιασμό, διαισθητική λειτουργία και αντιβομβιστική κατασκευή. Εσύ είσαι ο οδηγός, αυτό είναι το τιμόνι σου.