Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ένα έργο αποκατάστασης σκαφών – Russal Gear

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ένα έργο αποκατάστασης σκαφών – Russal Gear

April 19, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Καθώς η εποχή τρέχει για μεγαλύτερες μέρες και καλύτερο καιρό, πολλοί άνθρωποι στρέφουν τις σκέψεις τους προς τις υδάτινες περιπέτειες. Ένα κοινό χόμπι με τεράστιους ακόλουθους σε όλο τον κόσμο είναι η βαρκάδα. Είτε είστε ψαράς του γλυκού νερού, είτε ταξιδεύετε με πάρτι, είτε απλά αγαπάτε την κρουαζιέρα, δεν υπάρχει τίποτα σαν να βρίσκεστε έξω στο νερό με το σκάφος σας.

Δυστυχώς, τα νέα σκάφη μπορεί να κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, κάνοντας αυτό το άθλημα να φαίνεται απρόσιτο στον μέσο άνθρωπο. Ωστόσο, για κάθε γυαλιστερό νέο σκάφος, υπάρχουν τουλάχιστον μια ντουζίνα εξίσου καλές χειροτεχνίες που διατίθενται σε σημαντικά φθηνότερες τιμές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επισκευαστούν. Πριν ξεμείνετε και πιάσετε το διαμάντι σας, ας διερευνήσουμε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ένα έργο αποκατάστασης σκαφών.

Κάντε την Έρευνά σας

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ένα έργο αποκατάστασης σκαφών περιλαμβάνει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με το σκάφος που θα αποκαταστήσετε. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για τη μάρκα και το μοντέλο που διαθέτετε ή ψάχνετε να αγοράσετε. Εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμα το σκάφος σας, φροντίστε να διερευνήσετε λεπτομέρειες όπως τον τύπο του υλικού. Για παράδειγμα, τα σκάφη από υαλοβάμβακα τείνουν να είναι λιγότερο ακριβά από το αλουμίνιο, αλλά είναι πιο δύσκολο να επισκευαστούν εάν υποστούν μεγάλες ζημιές.

Διερευνήστε κοινά προβλήματα που έχει το σκάφος σας και παρακολουθήστε μερικά vlog με άτομα που εργάζονται σε αυτά. Ο χρόνος που αφιερώνετε για την εκμάθηση της τέχνης σας θα αποκαλύψει αρκετούς αξιόπιστους ιστότοπους και άτομα των οποίων το περιεχόμενο θεωρείτε σχετικό και χρήσιμο. Ανάλογα με το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση του σκάφους σας, το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέφετε επανειλημμένα στους αγαπημένους σας παρόχους πληροφοριών καθώς αντιμετωπίζετε προβλήματα στη γραμμή.

Σχεδιάστε για ένα χάος πριν ξεκινήσετε

Το να φτιάξεις ένα σκάφος είναι ακατάστατο-πολύ ακατάστατο. Ανάλογα με το πόσο αφοσιωμένοι είστε στο έργο, μπορεί να υπάρχει ένα πλήρες strip-down στο docket. Περιττό να πούμε ότι η πλήρης ανακατασκευή θα σας δώσει μια μαεστρία της τέχνης σας που αξίζει να την έχετε στην ανοιχτή θάλασσα. Δεδομένου ότι τα σκάφη ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο για να βρέχονται, τα παλιά συχνά υποφέρουν από βαθιά σήψη λόγω λιμνάζοντος νερού μετά από εποχές κανονικής χρήσης και μεικτές καιρικές συνθήκες.

Οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να κόψετε ένα νέο κατάστρωμα και να αποκαταστήσετε μερικά τμήματα αφρού άνωσης, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει την αφαίρεση και την αποσυναρμολόγηση του παλιού. Υπολογίστε εκ των προτέρων πού θα καταλήξουν τα απόβλητα. Πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι επιλέγουν ένας μίνι κάδος απορριμμάτων ως ένας γρήγορος και φθηνός τρόπος αποβολής ανεπιθύμητου και σάπιου υλικού.

Προετοιμάστε έναν χώρο εργασίας

Δεν αρχίζει κανείς απλώς να διαλύει ένα σκάφος. Η τυχαία έναρξη ενός τέτοιου έργου θα οδηγήσει χωρίς αποτυχία σε εξαρτήματα και εξαρτήματα σκαφών σκορπισμένα σε όλο το σπίτι σας. Μόλις αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα πρόβλημα, θα αρχίσετε να παρατηρείτε δεκάδες άλλα. Προσπαθήστε να επιμείνετε σε ένα θέμα τη φορά και να κρατάτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε γύρω σας σε έναν οργανωμένο χώρο.

Επιπλέον, σχεδιάστε για αρκετό χώρο. Πολλά μεταχειρισμένα σκάφη, ειδικά αυτά με προσιτές τιμές, υποφέρουν από ασθένειες όπως σάπια καταστρώματα, σύρματα που μασούνται από το ποντίκι και σημαντική συσσώρευση βρωμιάς. Θα χρειαστείτε έναν χώρο όπου μπορείτε να αποσυναρμολογείτε μεγάλα τμήματα ξύλου, να χειρίζεστε ηλεκτρικά εργαλεία και να καθαρίζετε εύκολα.